Træfstævner (begyndere og let øvede)

Træfstævner er udviklet af DGI Midtjylland og er den perfekte måde for nye badmintonspillere (og deres forældre) at komme blødt i gang med at konkurrere under trygge forhold og uden at skulle køre langt.

Hvad gør træfstævnerne særlige?

• Garanti for mindst 2 kampe ved hvert stævne
  • Mindre ventetid mellem kampene i en kategori end ved individuelle stævner
  • Jævnbyrdige kampe (på tværs af alder og køn)
  • Fokus på samvær og hygge (også blandt forældrene)
  • Erfaren HBK-leder og -træner deltager ved stævnerne i Lind og Bording

Træfstævner i sæson 2019/20

Sted Dato Tilmeldingsfrist
Lind 2.-3. november 2019 LUKKET
Sunds 30. november-1. december 2019 2. november 2019
Snejbjerg 4.-5. januar 2020 7. december 2019
Bording 1.-2. februar 2020 11. januar 2020
Kibæk 29. februar-1. marts 2020 1. februar 2020

Lørdag eller søndag?
Dit barn skal kun spille en af de to angivne dage. Ofte vil de laveste grupper spille lørdag og de højeste grupper søndag. Du ved imidlertid først med sikkerhed, hvilken dag dit barn skal spille, når programmet udsendes på mail cirka en uge før stævnet.

Du kan tilmelde dit barn ved hjælp at nedenstående links:

Tilmeld træfstævnet i Lind 2.-3. november 2019 (Lukket for tilmelding)
Tilmeld træfstævnet i Sunds 30. november-1. december 2019
Tilmeld træfstævnet i Snejbjerg 4.-5. januar 2020
Tilmeld træfstævnet i Bording 1.-2. februar 2020
Tilmeld træfstævnet i Kibæk 29. februar-1. marts 2020

OBS! Det er vigtigt, at du skriver dit BARNS navn og ikke dit eget, når du udfylder tilmeldingen.

Klubben sørger efterfølgende for, at spillerne bliver tilmeldt i den rigtige niveaugruppe (0-10).

80 kr. for single
50 kr. for double (pr. spiller)

Doublemakker
Har dit barn aftalt at spille double med en bestemt makker, skal du efter tilmeldingen sende en mail til klaus@bundgrd.dk. Ved tilmelding i double uden en makkeraftale får dit barn så vidt muligt tildelt en X-makker (evt. fra en anden klub).

Bemærk: Hvis et doublepar er sammensat af spillere fra to forskellige niveaugrupper, deltager parret i den højeste af de to grupper ved det pågældende træfstævne.

Kørsel
Modsat fodbold, håndbold og lignende holdsport bliver der som udgangspunkt ikke arrangeret fælleskørsel til badmintonstævner. Det skyldes, at spillerne oftest skal starte på forskellige tidspunkter og desuden ikke på forhånd kan vide, hvornår de er færdige (det afhænger af, hvor langt man kommer i stævnet).

Som spiller/forældre skal I derfor selv sørge for at komme til og fra den pågældende hal - eller selv lave aftaler med andre spillere/forældre om eventuel samkørsel.

BEMÆRK: Ved holdturnering forholder det sig anderledes. Her er start- og sluttidspunkt kendt for hele holdet, og derfor vil vi oftest skrive i infomailen op til en holdrunde, at der er fælles afgang fra Sportscenter Herning.