Lej en fast badmintonbane en time om ugen

Banerne i badmintonhallen i Sportscenter Herning kan lejes for en sæson ad gangen. Prisen for 1 time pr. uge i perioden medio august til ultimo maj er 3.400 kr.

I sæsonen 21/22 lejer HBK baner i badmintonklubben ud på følgende tidspunkter:

Mandag kl. 18 - 22: 5 baner pr. time
Onsdag kl. 17 - 22: 5 baner pr. time

Sådan booker du en bane i en hel sæson

For at kunne leje en bane i en hel sæson, skal man være medlem af klubben. Måske er du allerede registreret i systemet, men hvis det ikke er tilfældet skal du registrere dig som nyt medlem, samtidig med at den ønskede bane bookes for en sæson.

Ved at klikke på nedenstående link kan du booke en motionistbane til dig og dine medspillere for en hel sæson. Du vælger selv ugedag og tidsrum (grønne baner er ledige, orange baner er booket)

Oprettet tidligere: Log ind med mobil eller mail - og password
Ny motionist: Opret dig som nyt medlem

I bemærkningsfeltet skal du skriv banens øvrige spillere på - navn og telefonnummer. De vil så blive kontaktet, hvis vi mangler oplysninger, for at oprette dem som medlemmer i klubben.

Klik her for at leje en bane mandage mellem 18 og 22 i badmintonhallen(åbner i nyt vindue)
Klik her for at leje en bane onsdage mellem 17 og 22 i badmintonhallen (åbner i nyt vindue)