Information til nye badmintonforældre


GRATIS PRØVETRÆNING
Som ny spiller skal dit barn naturligvis have mulighed for at opleve stemningen i træningshallen og fornemme, om verdens sjoveste sport nu også er verdens sjoveste sport. Derfor kan du roligt sende dit barn af sted til træning 4-5 gange, inden I beslutter jer - og betaler kontingent.

KETSJERKAMMERAT
Vi lægger stor vægt på at skabe trygge og gode rammer for nye spillere fra allerførste gang, de møder op i hallen. Trænere og hjælpetrænere er derfor særligt opmærksomme på nye spillere - ligesom dit barn til den første træning vil få tildelt en "ketsjerkammerat", dvs. en lidt mere erfaren spiller, der får til opgave at hjælpe dit barn godt i gang.

LÅNEKETSJER
Dit barn kan låne en ketsjer af træneren de første 4-5 gange. Herefter kan I købe en god begynderketsjer for nogle få hundrede kroner (spørg træneren).

SKO
Helt almindelige indendørssko er superfine til en begyndelse (måske har dit barn et par håndboldsko eller lignende). Skoene må ikke have sorte såler, da de laver mærker på hallens gulv.

TØJ
Et par shorts og en T-shirt … så er dit barn godt i gang. Når I senere får lyst til at tage med til et stævne eller en holdkamp, kan I købe vores flotte klubtrøje med efternavn på ryggen for under 200 kr.

SPØRGSMÅL?
Du er altid velkommen til at ringe eller maile til cheftræner Arne Moesgaard, hvis du er i tvivl om, hvilket træningshold dit barn passer ind på (eller hvis du har andre spørgsmål).

Cheftræner Arne Moesgaard
Mobil: 22 36 59 36
arne_moes@hotmail.com