LI-NING Cup

12. september 2020

Vigtig information i forhold til Covid-19!

Tak for tilmeldingen til LI-NING Cup. Vi har modtaget rigtig mange tilmeldinger til vores stævne, og det er vi utrolig glade for. Det giver dog nogle udfordringer i forhold til det fortsatte forsamlingsforbud på max. 100 personer.

Det betyder bla. at turneringen deles i 3 adskilte arrangementer i Holing Idrætscenter med separate indgange. Alle haller starter med kampe kl. 8.00.

• U15 spiller lørdag i træningshallen
  • U13ABC spiller lørdag i opvisningshallen
  • U9, U11, U13D, U17/19 spiller lørdag i håndboldhallen

Se oversigtskort nederst.

BEMÆRK: Det er ikke tilladt at gå på tværs af hallerne.

Endvidere vil det gælde:

• Personer med symptomer på sygdom, hoste, snue; også i mild grad, SKAL melde afbud
  • Vi opfordrer til samkørsel, så der er færrest mulige tilskuer i hallerne. Det er kun tilladt at have én forældre/ledsager med pr. barn.

Da vi maksimalt kan have plads til 100 personer ad gangen i hver hal, kan vi ikke garantere, at alle tilskuere/forældre kan få adgang til hallen på samme tid.

• Ved de enkelte indgange skal alle registreres i forhold til evt. Covid-19 sporing.
  • Vi forsøger at dele dagen, så ikke alle spiller fra morgen til aften. På baggrund af dette vil kampene blive spillet hurtigere efter hinanden end normalt, dog stadig inden for reglementets rammer.
  • Når man er tæller i en kamp er det vigtigt at spritte hænderne godt af før og efter man har talt.
  •
  • Alle restriktioner i forhold til Covid-19 med god håndhygiejne og afstand skal overholdes, og du skal udvise hensynsfuld adfærd overfor andre under hele turneringen. Det vil være håndsprit tilgængelig i hallerne, men medbring gerne også egen håndsprit og evt. masker.
  • Omklædning og bad kan som udgangspunkt ikke ske i hallen.
  • Turneringsledelsen forbeholder sig ret til at bede spillere, trænere og forældre om at forlade hallen hvis det vurderes at regler ikke overholdes eller at der skønnes at være for mange i hallen på en gang.
  • Bespisning: I alle 3 haller vil caféen åbne en bod – dog med et lidt mindre udvalg end sædvanligt.

Vi gør ovenstående af sundhedsmæssige årsager - og for at mindske risikoen for smitte.

Vi håber trods de vanskelige betingelser at kunne få en god lørdag med masser af god badminton og ser frem mod bedre tider at afvikle vores sport under.

Se billede med oversigt over indgange herunder.

Arrangør:          Herning Badminton Klub

Sted:                 Sportscenter Herning, Holingknuden 3, 7400 Herning

Rækker:

Følgende rækker er udgået:

U9 HS, HD, MD

U11B HD, MD

U11C DS, DD

U11D DS, HD, DD, MD

U13C DS, DD, MD

U13D DD, MD

U15B DD, MD

U15C DS, HD, DD, MD

U15D DD, MD

U17/19B DD, MD

U17/19C HS, HD, DD, MD

U17/19D HS, DS, HD, DD, MD

Enkelte rækker er lagt sammen. De involverede spillere er underrettet.

Bemærk:           Tidsangivelserne er vejledende, da kampe kan komme til at låse for hinanden, specielt sidst på dagen.

Regler:              Der henvises til Badminton Danmarks regelsæt.

Spillere:            Alle spillere skal være spilleklar ½ time før det programsatte spilletidspunkt (gælder dog ikke første runde).

Stævneledelsen forbeholder sig ret til at igangsætte kampe tidligere end det programsatte tidspunkt.

Vi henstiller til, at der ikke forekommer opvarmning på banerne.

Tællere:            Vinder tæller næste kamp i pulje-turnering.
                            Taber tæller næste kamp i cup-turnering.

Dommere:        I U15M vil der være dommere til finaler.
Vi håber, at spillere og forældre vil være fleksible i forhold til at tælle, således at vi kan få en god afvikling af stævnet.

Præmier:           Præmiefordeling iht. Badminton Danmarks gældende præmiereglement.

Spørgsmål:       Før stævnedagen skal henvendelser rettes til mail HBKbadm@gmail.com

Afbud på stævnedagen:    Henrik Poulsen, mobil 28 97 82 54

Vi ser frem til en masse spændende kampe i Herning Badminton Klub.