Lej en bane i en sæson (motionist)

Sådan booker du en bane i en hel sæson

1: OPRET DIG SELV SOM SPILLER

For at kunne leje en bane i en sæson, skal du først oprettes som motionist i vores system (Conventus). Den del koster ikke noget, men er nødvendig, for at vi har de relevante oplysninger om dig.

Klik her for at oprette motionister til banetider FØR kl. 21 (åbner i nyt vindue)
Klik her for at oprette motionister til banetiderne EFTER kl. 21 (åbner i nyt vindue)

Oprettet tidligere: Log ind med mobil eller mail - der skal ikke bruges password
Ny motionist: Opret dig som nyt medlem

Når du har oprettet dig som motionist, vender du tilbage til denne side og fortsætter til punkt 2 nedenfor.

2: BOOK DEN ØNSKEDE BANE

• Vælg ugedag, hal og tidsrum nederst på denne side
  • Klik på det ønskede valg - du sendes herefter til den relevante side på Conventus (nyt vindue)
  • Log ind i øverste højre hjørne på Conventus
  • Vælg din profil efter login
  • Tryk på den ønskede bane (grønne baner er ledige, røde baner er booket)
  • Skriv navnene på ALLE banens spillere i kommentarfeltet
  • Tryk herefter på "Book", hvorefter du føres til betalingssiden.

3: FÅ DE ØVRIGE SPILLERE PÅ BANEN TIL AT REGISTRERE SIG

Når banen er booket, skal de andre spillere på banen oprettes i Conventus på samme måde, som du selv gjorde under punkt 1. Stadig uden omkostninger, men af hensyn til vores medlemsregistrering.